Det har varit väldigt tyst ifrån min sida sedan tävlingen i Barcelona, i alla fall på bloggen. Jag har vid flertalet tillfällen tänkt att jag ska sätta mig ned och skriva, men sen har det inte blivit av och jag har haft en hel del saker som har hänt så de där blogginläggen har helt enkelt uteblivit. För er som följer mig på Instagram och Facebook vet ju dock att jag inte legat på soffan sedan tävlingen i Barcelona utan jag har tränat på som vanligt.

IMG_8105

Något balkonpass har det faktiskt blivit då vädret har varit lite ostabilt ibland.

Tanken var att jag mellan Barcelona och Jönköping skulle köra en tävling i Danmark – Challenge half Billund, men jag valde att inte åka dit. Jag var helt enkelt inte sugen och prioriterade istället att stanna kvar hemma i Malmö.

Nu är det i alla fall race week igen och den här gången är det Ironman 70.3 Jönköping. Det känns lite extra roligt att åka till Jönköping och få tävla eftersom det i princip är hemmaplan för mig. Jag är nämligen uppvuxen i en liten stad 7 mil söder om Jönköping som heter Sävsjö. Min familj kommer vara på plats med olika roller. Mina två storebröder ska också tävla medans mamma och pappa kommer dit i form av support.

Hur känns formen då? Den känns bra, träningen har flytit på som den ska, inga sjukdomar eller skador som satt käppar i hjulet för mig. Jönköping blir faktiskt sista medeldistanstävlingen för mig den här sommaren. Efter Jönköping så är det Kalmar som gäller för min del. Kalmar ingick inte i min ursprungliga race plan för 2016, men det gör den nu.

Men det tänker vi inte på nu. Nu är det fokus mot Jönköping och tävlingen på söndag, lite prepp som ska göras för att jag ska bli helt race ready, cykeln ska också få lite kärlek hos Musette sen är allting på sin plats. Vi hörs efter tävlingen. Nu går jag in i race bubblan med mitt vanliga motto – Snygg Snabb och Stark

Puss på er!

IMG_8095

En och annan härlig morgontur har jag fått under de senaste veckorna. Det är verkligen magiskt vackert ibland

IMG_7880

Såhär trött blir jag emellanåt av mina pass, tack och lov återhämtar jag mig snabbt

IMG_7586

På söndag hoppas jag att jag återigen får sträcka upp händerna i luften och jubla över mållinjen