Äntligen kan jag officiellt gå ut och berätta om min nya samarbetspartner sen en tid tillbaka, nämligen Openwaterswimclub som är grundat och drivs av Johan Nyman och Magnus Nambord.

OW 3

Båda är före detta tävlingssimmare och genom detta samarbete får jag möjlighet att träna och tävla i våtdräkter ifrån Orca. De kommer även coacha och träna mig i simning. Det är riktigt roligt att få starta detta samarbete med Johan och Magnus. Har redan tränat ett par pass tillsammans med dem och som de även säger ”simning ska vara kul” och det är det tillsammans med dem. Kika in på deras hemsida och Facebooksida för kontinuerliga uppdateringar.

Openwaterswimclub

”-Vi är mycket glada att inleda detta samarbete med Julia. Hon har en stor potential som triathlet och vi vill självklart vara en del av hennes utveckling framöver. Hon har stora möjligheter att nå den absoluta världstoppen på Ironman- distansen och det vill vi stödja” säger Magnus Nambord, på Openwaterswimclub.

Den här veckan är det också dags för min andra tävling för säsongen nämligen Ironman 70.3 Barcelona. Imorgon torsdag flyger jag ned tillsammans med mina föräldrar och installerar mig på plats i Calella där tävlingen går av stapeln på söndag. Laddningen inför tävlingen har väl helt ärligt inte varit helt perfekt. Eller det är inte sant, kroppen har återhämtat sig precis som vi trodde (jag och coach alltså), men jag har haft vissa sviter ifrån tävlingen på Mallorca som jag inte räknade med. Som jag skrev i mitt förra inlägg så brände jag min fot på brännmaterna som invaderade havet under tävlingen. Till en början så trodde jag bara att det var min ena fot som drabbats, men efter några dagar så började mina vader och även min andra fot få mer och mer utslag och det har kliat och varit ganska irriterande. Det börjar äntligen bli bättre så nu känns kroppen i princip som jag vill att den ska kännas inför tävling.

Mellan Mallorca och Barcelona har jag också passat på att jobba och hänga i Stockholm under några dagar tillsammans med min bror och hans familj. Jag har också lyckats göra en bilist otroligt förbannad när jag cyklade genom Lomma (ett samhälle i Skåne) då bilisten helt utan anledning körde förbi mig, vevade ned rutan och pekade finger åt mig. Just den dagen var jag något lättirriterad så jag skrek både en och en annan sak tillbaka. Tröttsamt att vissa bilister inte kan ha någon respekt för cyklister… Jaja, nu är det dags att välkomna mina kära föräldrar som är på väg hit till Malmö. Och just det ja, väderprognosen inför söndag är god, sol och 25 grader, jag läste också någonstans att det inte kommer vara några brännmaneter alls, de hade andra saker att göra just den dagen. Det är i alla fall vad jag intalar mig själv 🙂

Dags att gå in i mitt mantra: Snygg Snabb Stark, puss!