2015 är snart slut och 2016 närmar sig allt snabbare. Det blir fler och fler träningstimmar in på kontot och tiden tills första tävlingen blir allt kortare, ser fram emot 2016, många saker som händer och många utmaningar som jag ska ta mig an. Inför 2016 kommer mina samarbeten och sponsorer att förändras lite. Jag har hållit på några nyheter några veckor  nu för jag har velat ha alla papper och saker klara och på plats. 20151210_Julia_0244

Nu kan jag dock avslöja att jag från och med 2016 kör ett samarbete tillsammans med Musette i Malmö. Musette är cykelbutiken där du får det där lilla extra. Daniel och Christian startade Musette i februari 2015, men har på mindre än ett år fullkomligt tagit cykel-Malmö med storm. De är otroligt kompetenta och två otroligt härliga människor . Här får man förstklassig service till cykeln, men du kan även stanna förbi för att bara sitta ned och snacka och dricka riktigt gott kaffe. Genom detta fantastiska samarbete får jag nu möjligheten att träna och tävla på BMC Time and Team Machine under 2016. Kika in på deras Facebook för kontinuerliga uppdateringar: Musette Facebook

musette

Nästa samarbete som också är klart är tillsammans med Runners Store i Malmö. Även här får jag möjligheten att arbeta med otroligt duktiga och kompetenta personer och Runners Store kommer se till så att jag tränar och tävlar i de senaste och bästa kläderna ifrån Fusion, att jag har grymma löparskor på fötterna och elektronik så att jag har koll på hur mycket jag tränar. Kika in på deras Facebook för kontinuerliga uppdateringar: Runners Store Malmö Facebook

runners-store

Som vissa av er vet så har jag under 2015 haft ett samarbete tillsammans med Team Sportia i Malmö. Detta samarbete är avslutat och jag vill passa på att tacka för möjligheten att fått samarbeta med butiken.

Nu är det i alla fall äntligen tid för lite ledighet för mig. Först några dagar hemma hos mina föräldrar i Sävsjö där det blir cykling i Jönköping, simning i badhuset, löpning i skogen och massa mys med familjen. Ska bli skönt att få komma hem till skogen och burra in sig.

God Jul på er!