…hur gör man då?

För de flesta av oss så har vi en syn på hur livet på något sätt ska se ut, eller i alla fall som man önskar att det ska se ut. Först går vi i grundskolan och sedan gymnasiet, därefter blir det lite olika vägar. Vissa pluggar vidare direkt, vissa reser omkring i världen, vissa börjar jobba etc etc etc. Jag har i princip alltid haft en tanke på hur mitt liv skulle se ut från det att jag tog studenten. Först skulle jag ha några år där jag fick göra vad jag ville (flyttade till Helsingborg, jobbade, körde en säsong i St Anton och lite annat) och sen skulle jag plugga vidare (pluggade 5 år i Lund). Efter utbildningen så skulle jag börja jobba och några år efter det skaffa familj. Så var min plan och fram tills för något år sen var det så saker och ting också såg ut.

2013 gifte jag mig och köpte ett radhus tillsammans med Alexander som vi senare flyttade in i. Min plan var att skaffa familj (när jag jobbat några år som sagt) och bygga ett liv i det hus som vi köpte. Så blev det inte. Vi växte ifrån varandra och beslutade förra året att gå skilda vägar, ett beslut som varit jobbigt på många sätt särskilt med att sälja huset, skiljas och framförallt lämna en trygghet som funnits under många år och flytta till egen lägenhet. Det liv som jag från början trodde att jag skulle ha när jag var 31 år gammal kommer inte se ut som jag från början tänkt mig, min plan sprack helt enkelt. Utan jag börjar nu lite om på nytt och ska nu forma en ny framtid med nya planer och mål. Någonting som är jävligt skrämmande, men samtidigt spännande. Skrämmande eftersom jag är en person som har ett visst behov av struktur och rutin, hur saker och ting nu utvecklas vet jag ju faktiskt inte, men det är spännande för i och med den satsning som jag nu gör så finns det egentligen inga som helst begränsningar. I min satsning har jag som mål att få komma till Hawaii och tävla, men det är ju inte säkert att det blir så, saker och ting kan ju ändras, det blir helt enkelt en resa jag får ge mig ut på (fasen vad klyschigt det låter, men det stämmer ju).

Imorgon åker jag till Fuerteventura för en veckas träningsläger, det blir sista riktigt stora volymveckan innan tävlingssäsongen börjar. Jag har mycket träning på schemat, ska bli intressant att se hur kroppen svarar på ca 30-35 timmars träning. Med det sagt avslutar jag detta blottande blogginlägg. Puss på er!

IMG_6803

Ibland bjuder Skåne på riktigt vackra cykeldagar

IMG_6964

Spenderade påsken hemma hos mina föräldrar i Småland, löpning i skogen är obligatorisk. Magisk morgontur fick jag på påskafton

IMG_6581

Om två dagar plaskar jag återigen omkring i havet på Fuerteventura och Playitas. Längtar tokmycket!