IMG_5845[1]

Foto av Erik Jonsson

Veckan som har gått har varit väldigt väldigt lugn ur ett träningsperspektiv. Måndag till torsdag var bara rena underhållspass, eller nej, vänta nu, i måndags var jag faktiskt på gymet och det blev ett ganska tungt styrkepass med ökning i varje övning. Så tisdag-torsdag var bara rena underhållspass för att låta kroppen återhämta sig efter den större löpvolymen som jag körde under två veckor. Det är ganska tufft att ha en lugnare vecka, då svårigheten just ligger i att det ska vara lugnt. Kroppen vill ju trycka på, eller min kropp vill det, för det finns mycket energi, men det gäller att hålla sig till planen. Det har gått bra hursomhelst och jag har fått avsluta den här veckan med tre liiiite tuffare träningspass i alla fall, ett i vardera gren, härligt att få känna lite mjölksyra.

IMG_5847[1]

Foto av Erik Jonsson

12360055_554147298068134_5397539902397462730_n

Foto av Erik Jonsson

Nu kommer det en period med lite mer träning igen och däribland är det ju jul. Julen spenderas hos mamma och pappa i Småland. Om jag ska springa i skogen? You bet! Skogslöpning är i princip obligatoriskt när jag besöker Sävsjö. Efter ett julbesök hos mamma och pappa åker jag vidare till min bror i Norrköping. Om jag ska springa i skogen? You bet! Samma sak här, när jag besöker Norrköping och min brors familj så är det också i princip obligatoriskt med ett pass i skogen. Därefter åker jag vidare till Stockholm. Om jag ska springa i skogen? Det har jag ingen aning om, men det kanske det blir :). Julveckan blir på resande fot i princip hela veckan, skönt med lite miljöombyte både privat och när det gäller för träningen.

Nu är det dags för klubbsimning. Idag ska jag inte bonka/simma in i kaklet, det är ju mycket roligare att känna sig pigg och fräsch på hela passet.

Comments (1)

  1. Lycka till på simningen!

Kommentarer är stängda.